3-visjon AS

Vi förändrar hela industrin

3-visjon är ett industriföretag som tillverkar innovativa väggelement helt i trä, för den nordiska byggmarknaden. Vi är ett starkt team som sedan 2014 tillsammans skapar hållbara hus med låga klimatavtryck.

Kontakta oss
Image

Teamet bakom 3-visjon

Galleri

Inspirationsbilder

Startskottet
till allt

Grundaren Jarle Mosshäll är tredje generationens timmerman. Men det var när han renoverade konventionellt byggda hus som han såg hur plasten som används i väggarna orsakat mögel och söndervittring.

Det här är inte hållbart, tänkte han. Det måste finnas ett annat sätt. Och det gjorde det. År 2010 uppfann Jarle 3-visjons konstruktion, som grundar sig i den traditionella timringstekniken men är utvecklad ytterligare. Jarle registrerade den så småningom under varumärket Gretaväggen®, och bli inte förvånade om det kommer fler innovationer från samme man.

När vi 2014 började tillverka våra väggelement sa många att det inte skulle gå. Men vi har gått emot en hel bransch och bevisat att det går att bygga hållbart och helt i trä. Nu har utvecklingen vänt. Hela världen vill nu ha hus i trä, eftersom det är det bästa för både vår planet och vår hälsa.

Image
Image

Industriellt familjeföretag

3 –visjon började som ett familjeföretag. Och även om vi har vuxit till en professionell industri är vi fortfarande som en stor familj. För oss är gemenskapen viktig – att vi jobbar tillsammans mot samma mål. Våra kunder är lika viktiga för oss. Hos oss är det enkelt att få precis det du vill ha, till ett rimligt pris. Som kund till oss ska du känna att du har ett tryggt stöd genom hela processen, även när huset är klart.  

Image
Image

En växande arbetsplats

Sedan 2018 drivs 3-visjon av Louise Mosshäll. Vi arbetar med att fortsätta stärka vårt koncept och vi strävar efter att bli en betydelsefull leverantör av väggelement i Norden. Vi utökar nu kapaciteten och kommer snart att bygga ut vår fabrik. Därför letar vi efter nya talanger som kan bidra till att utveckla 3-visjon ytterligare.

Ansök nu

Image
Image