3-visjon AS

I vårt arbete är kvalitet ett ledord

Kvalitet i varenda fiber. Från virke till teknik ser vi till att allt håller högsta klass. Det är så vi kan ta fram väggelement för hus som står i generationer. Med lägre energiförbrukning och sundare hus höjer vi även livskvaliteten för våra kunder.

Kontakta oss!

Virke av
hög klass

Till våra väggelement använder vi kärnfuru. Tallarna som utgör vårt virke växer företrädesvis i Hedmark, nära vår fabrik i Drevsjö på norska sidan. För oss är det viktigt att köpa virke så lokalt vi kan. I de här trakterna blir skogarna också riktigt gamla. Virket kommer från kärnveden – den innersta och mest kompakta delen av stammen. Det gör virket hårt, stabilt, hållbart och motståndskraftigt mot röta.

Väggelement i kvalitet - 3-visjon
Väggelement i kvalitet - 3-visjon

Teknisk kvalitet

Med hjälp av vårt högkvalitativa virke tar vi fram produkter med millimeterprecision. 3-visjons konstruktion grundar sig i timringstekniken men har utvecklats med dagens teknologi. Allt för att kunna bygga så täta, energieffektiva och bestående hus som möjligt. Inne på vår fabrik kontrollerar vi att varje moment blir korrekt gjort. Så visst kan man säga att det fortfarande är ett hantverk men i en industriell miljö med tekniska hjälpmedel.

Väggelement i kvalitet - 3-visjon
Väggelement i kvalitet - 3-visjon

Högre livskvalitet

För oss är det viktigt att våra väggelement även skapar livskvalitet. Du som bor i ett hus med våra väggar känner skillnaden mot andra hus. Det är varmt, dämpat och tryggt. Att bo i ett hus som enbart är byggt med trä, utan plaster, stenull eller andra oorganiska material är oslagbart.  

Med ett tätt hus sänks även dina uppvärmningskostnader. Men visst är priset också viktigt. Ibland kan ett lågt material- eller huspris locka, men det innebär nästan alltid sämre isolering och i slutändan ett högre pris för uppvärmning. 3-visjons väggelement har alltid god isolering – till ett rimligt pris. Vi tål att jämföras!

Väggelement i kvalitet - 3-visjon