3-visjon AS

På 3-visjon är du en i gänget

Var med och skapa framtidens hus. Vi är just nu 15 medarbetare som i Drevsjö i Norge jobbar med våra innovativa väggelement som förändrar byggindustrin. Vill du vara med på vår resa?

Skicka ditt cv
Image
Galleri

Medarbetare

Utvecklas med 3-visjon

Just nu växer 3-visjon. Det gör att vi behöver bli fler som tillsammans kan driva verksamheten. Vi välkomnar alla sökande, oavsett bakgrund och kompetens. Det viktigaste är att du är intresserad av det vi gör, att du vill bidra och att du vill utvecklas i din roll. De flesta av oss har andra roller än bara i produktion. Vi tar vara på våra medarbetares kompetenser och är måna om att du ska kunna vidareutbilda dig inom företaget.

Image
Image

Gemenskapen viktig

På 3-visjon är arbetsmiljön viktig, något som syns i positiva omdömen i våra medarbetarenkäter. Alla som jobbar här ska känna gemenskap och samhörighet och vi lägger stor vikt vid att rekrytera personer som passar in i teamet. Oavsett arbetsuppgift är alla lika viktiga på 3-visjon. Allas insatser behövs för att vi ska kunna tillverka och montera våra väggelement och bygga hållbara hus.

Image
Image

Arbeta och leva i Drevsjö

Vår fabrik ligger i Drevsjö i Norge, nära Idre i Sverige. Det är ett litet och tryggt samhälle och där naturen alltid nära med sina skogar, fjäll och sjöar. Fiske, jakt och vandring är vanliga intressen för oss som bor och verkar här. Att arbeta på 3-visjon är därmed på många sätt mer en livsstil, än en ren karriärsresa.

Hela norska och svenska fjällregionen är inne i en expansiv period som medför gott om arbetstillfällen.
Om du vill flytta hit och har en partner som söker annat arbete finns det därför stora möjligheter att få jobb, både inom turism, industri och service som skola och vård.

Ansök nu

Image

Vill du bli en del av oss? Hör av dig via formuläret.